Om oss

Velkommen til Låsesmed Drammen, hvor din sikkerhet og trygghet står i høysetet. Grunnlagt av Kjetil Ruben Karlsen, en låsesmed med ekte håndverkspassion og detaljorientering, har vår bedrift vokst til å bli en av Drammens mest anerkjente låsesmedtjenester.

Kjetil Ruben begynte sin karriere som lærling i låsesmedyrket og har gjennom årene finslipt sine ferdigheter til å bli en mester i faget. Med over to tiår under beltet, bringer Kjetil Ruben en blanding av tradisjonell kunnskap og innovative løsninger til våre kunders dørstokk. Hans filosofi er at en god låsesmed ikke bare løser problemer, men skaper også langvarig sikkerhet og tillit.

Hos Låsesmed Drammen, under Kjetil Rubens ekspertise, streber vi etter å levere skreddersydde sikkerhetsløsninger. Vi forstår at hvert hjem og hver bedrift har unike sikkerhetsbehov, og vårt team jobber tett med hver kunde for å designe og implementere de beste sikkerhetssystemene.

Kjetil Ruben og teamet hans er forpliktet til kontinuerlig læring og oppdatering om bransjens beste praksiser og nyeste teknologier. Dette engasjementet sikrer at Låsesmed Drammen alltid er et skritt foran, klar til å møte fremtidens sikkerhetsutfordringer.

Ta et øyeblikk for å lære mer om hvordan Kjetil Ruben og Låsesmed Drammen kan styrke sikkerheten i ditt liv. Vi er her for å svare på dine spørsmål og tilby en uforpliktende sikkerhetsvurdering.

Kjetil Ruben Karlsen - Grunnlegger og hovedlåsesmed ved Låsesmed Drammen